Voor de dressing:
2 eetlepels light room
1/2 dl frambozenazijn
1 1/4 dl zonnebloemolie
80 gr aardbeienjam
1/2 eetlepel mosterd met zaadjes
peper, zout
Was de groenten en zwier ze droog.
Snijd e ijsbergsla en de selder of venkel fijn.
Snijd de radijsjes in
schijfjes of tot bloempjes.
Zet de bloempjes 1 uur in ijswater
(gesmolten ijs), zodat ze opengaan.
Verdeel de groenten over 4 bordjes en schik ze tot een mini-tuintje.
Leg er de radijsroosjes bij.
Voor de dressing klopt u in een mengbeker alle ingrediƫnten door
elkaar.
Breng op smaak met peper en zout.
Sprenkel de dressing over de salade en dien onmiddellijk op.
Geef er de rest van de dressing apart bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |